U bent hier > Home > Ervaringen klanten

ERVARINGEN KLANTEN

ERVARING VAN KLANTEN MET COBUSSON

Meer dan drieduizend klanten kochten al hun bedrijfsdeuren en garagedeuren bij Cobusson. Dankzij ons vakkundige advies en onze uitgebreide, moderne showroom kunnen wij elke klant goed voorlichten over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van garagedeuren, openslaande garagedeuren en bedrijfsdeuren. Het is van groot belang om de wensen van de klant uitgebreid in kaart te brengen voordat de deur besteld wordt. Normaal gesproken kiest een klant een garagedeur of bedrijfsdeur om er vervolgens tientallen jaren plezier en gemak van te genieten. Een verkeerde keuze qua type, design of kleur kan dit plezier en gemak grotendeels teniet doen.

Ook het inmeten ter plaatse is erg belangrijk om de garagedeur of bedrijfsdeur op de juiste afmetingen te bestellen. Dat zijn niet alleen de breedte en hoogte van het deurblad, maar ook de inbouwhoogte en zijruimte zijn van belang. Verkeerd inmeten kan leiden tot bedrijfsdeuren en garagedeuren die niet goed gemonteerd kunnen worden zodat de deuren niet soepel lopen en dat de lelijke zijrubbers in beeld komen.

GARAGEDEUREN

Mevrouw Joop Rietdijk kocht een Crawford Normstahl garagedeur die perfect past bij haar blauwe huis. LEES MEER

 

cobusson-header-sneek

De heer Cor Bouma en zijn vrouw Hilda Bouma bezochten een Open Dag van Cobusson en besloten meteen om een Crawford Normstahl G60 garagedeur te kopen. In deze Flair Satin uitvoering in antracietgrijs is deze garagedeur de juiste keuze gebleken.
LEES MEER

 

cobusson-header-hommerts

BEDRIJFSDEUREN

De heer Thijs Veenstra van Veenstra Coatings uit Heeg is al jarenlang klant van Cobusson bedrijfs- en garagedeuren. Wij hebben hier al diverse bedrijfsdeuren geleverd. Ook verzorgen wij het onderhoud en reparaties van alle overheaddeuren. LEES MEER

cobusson-header-veenstra

 

De heer Pieter Hoogterp van autobedrijf Hoogterp uit Gaastmeer koos voor Crawford Normstahl bedrijfsdeuren voor de uitbreiding van het autobedrijf. LEES MEER

cobusson-header-hoogterp