U bent hier > Home > Bedrijfsdeuren > Onderhoud & reparaties bedrijfsdeuren

ONDERHOUD & REPARATIES BEDRIJFSDEUREN

ONDERHOUD EN REPARATIES VAN BEDRIJFSDEUREN

Regelmatig onderhoud van uw bedrijfsdeuren zorgt ervoor dat uw deur ook op de lange termijn goed en veilig blijft functioneren. Een bedrijfsdeur die goed onderhouden wordt, heeft een langere levensduur. Door elk jaar de deur na te kijken, onderdelen te smeren en op tijd te vervangen en door de veren op de juiste spanning te houden, blijft de deur jaar in jaar uit soepel lopen. En doordat de deur soepel beweegt, is deze minder aan slijtage onderhevig. Vaak kunnen, door een periodieke onderhoudscontrole, kleine punten worden aangepakt, waarmee grotere problemen worden voorkomen. Onderhoud en reparatie van uw bedrijfsdeuren is van groot belang om de bedrijfszekerheid en veiligheid te bewerkstelligen.

WETTELIJKE ONDERHOUDSPLICHT BEDRIJFSDEUREN

Ook is het belangrijk om de diverse beveiligingen jaarlijks op hun functioneren te checken. Voor overheaddeuren geldt een wettelijke onderhoudsplicht. Dit betekent dat de eigenaar verplicht is om overheaddeuren op geregelde basis te laten inspecteren en te onderhouden door gekwalificeerd personeel. Jaarlijks onderhoud is uiteindelijk vaak voordeliger dan een grote reparatie aan uw deur, die voorkomen had kunnen worden door goed onderhoud.

Onderhoud en reparatie van bedrijfsdeuren overheaddeuren

Onderhoud en reparatie van bedrijfsdeuren

ALLE MERKEN BEDRIJFSDEUREN

Wij werken met multi-gedisciplineerde monteurs, die alle facetten van het vak beheersen. Hierdoor kunnen we niet alleen snel en efficiënt te werk gaan, maar doen we dit alles tegen concurrerende prijzen. Wij verzorgen graag het onderhoud aan uw bedrijfsdeur, ongeacht het merk of type. Dit doen we door een onderhoudsplan op te stellen dat precies past bij uw behoeftes, wensen en het type bedrijfsdeur. Informeer naar onze onderhoudstarieven of vraag vrijblijvend een concept onderhoudscontract aan. Ook wanneer u een bestaand onderhoudscontract heeft lopen, nodigen wij u uit contact met ons op te nemen voor een prijsopgave.

Onderhoud en reparatie van bedrijfsdeuren overheaddeuren

Onderhoud en reparatie van bedrijfsdeuren

REPARATIE BEDRIJFSDEUREN: Vakkundig en snel geholpen!

Heeft u schade aan uw bedrijfsdeur, doet de elektrische bediening het niet meer of is er een onderdeel stuk gegaan? Dan wilt u uiteraard dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Bij schade aan uw deur kunnen onveilige situaties ontstaan, zodat snelheid en vakkundigheid geboden is. Wij staan altijd voor u klaar met een deskundig advies en lossen het probleem graag snel voor u op.