U bent hier > Home > Bedrijfsdeuren > Cobusson bedrijfsdeuren

COBUSSON BEDRIJFSDEUREN

NEDERLANDS FABRIKAAT.

Bij het vinden van de juiste overhead-deur zijn veiligheid, duurzaamheid, maatwerk en uitstraling van groot belang. U zoekt een betrouwbaar product dat zonder problemen onder alle omstandigheden functioneert. Een product dat zich heeft bewezen en op basis van uw specifieke wensen wordt gefabriceerd en tijdig wordt geleverd.

Cobusson bedrijfsdeuren worden in Nederland geproduceerd. Onze overheaddeuren voldoen aan de strengste Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Alle deuren worden altijd speciaal op maat voor u gemaakt. Cobusson bedrijfsdeuren zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, (standaard)kleuren en met diverse soorten beglazing.

Cobusson bedrijfsdeuren

Cobusson bedrijfsdeuren

Al onze Cobusson overheaddeuren bestaan uit 40 millimeter dikke stalen sandwichpanelen en garanderen een hoge isolatiewaarde. Er is zelfs een 80 millimeter dikke overheaddeur leverbaar voor bijvoorbeeld koelopslag. Voor hele brede doorgangen kunnen wij overheaddeuren leveren met een verrijdbare middenstijl.

De railset van de Cobusson overheaddeuren zijn vervaardigd van hoogwaardig gegalvaniseerd staal. Dankzij de innovatieve Smart Connection tussen de horizontale en verticale rails beweegt de deur bij het openen en sluiten, soepel door de rails. Dit maakt de deur nagenoeg geluidloos en minder slijtage gevoelig. Om de overheaddeur open te krijgen en open te houden, wordt gebruikgemaakt van stalen torsieveren en stalen hefkabels. De torsieveren zijn van hoge kwaliteit en duurzaam in het gebruik. Ze zijn gekogelstraald, gepoedercoat en bij aflevering geolied. De hefkabels zijn minimaal zesmaal overgedimensioneerd voor extra veiligheid.

Veiligheid is voor ons belangrijk bij de constructie en montage van onze overheaddeuren. Vanzelfsprekend voldoen onze overheaddeuren en geleidingssystemen aan de norm (EN13241-1) voor “industriële deuren, bedrijfsdeuren en garagedeuren en hekken”, volgens de Richtlijn Bouwproducten (CPD) en de Machinerichtlijn (MD). Tevens zijn de deuren voorzien van TUV-gekeurde veiligheidscomponenten: veerbreuk- en kabelbreukbeveiliging en slappe-kabelbeveiliging.

 

Cobusson bedrijfsdeuren

Cobusson bedrijfsdeuren

VEEL ERVARING EN VAKKUNDIG ADVIES.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij het maken van een keuze voor de juiste bedrijfsdeur. Cobusson heeft veel ervaring met het monteren van bedrijfsdeuren. Of het nu gaat om een enkele deur of een project van vijftig deuren, Cobusson zorgt voor een vakkundige projectbegeleiding en montage. Ook voor onderhoud en reparaties van bedrijfsdeuren tegen een gunstig tarief bent u bij Cobusson bedrijfsdeuren en garagedeuren aan het juiste adres.

MEER INFORMATIE.

Voor een eerste indruk en informatie van de Cobusson bedrijfsdeuren kunt u de brochure downloaden via de blauwe knop aan de rechterkant van deze pagina.