U bent hier > Home > Onderhoud & reparatie

Onderhoud en reparatie van bedrijfsdeuren overheaddeuren
elektrische bediening van een bedrijfsdeur
Onderhoud en reparatie van bedrijfsdeuren overheaddeuren
Elektrische bediening van bedrijfsdeuren

ONDERHOUD & REPARATIE

ONDERHOUD BEDRIJFSDEUREN

Regelmatig onderhoud van uw bedrijfsdeuren zorgt ervoor dat uw deur ook op de lange termijn goed en veilig blijft functioneren. Een bedrijfsdeur die goed onderhouden wordt, heeft een langere levensduur. Door elk jaar de deur na te kijken, onderdelen te smeren en op tijd te vervangen en door de veren op de juiste spanning te houden, blijft de deur jaar in jaar uit soepel lopen. En doordat de deur soepel beweegt, is deze minder aan slijtage onderhevig. Vaak kunnen, door een periodieke onderhoudscontrole, kleine punten worden aangepakt, waarmee grotere problemen worden voorkomen.

Onderhoud en reparatie van bedrijfsdeuren overheaddeuren

WETTELIJKE ONDERHOUDSPLICHT

Ook is het belangrijk om de diverse beveiligingen jaarlijks op hun functioneren te checken. Voor overheaddeuren geldt een wettelijke onderhoudsplicht. Dit betekent dat de eigenaar verplicht is om overheaddeuren op geregelde basis te laten inspecteren en te onderhouden door gekwalificeerd personeel. Jaarlijks onderhoud is uiteindelijk vaak voordeliger dan een grote reparatie aan uw deur, die voorkomen had kunnen worden door goed onderhoud.

ALLE MERKEN BEDRIJFSDEUREN

Wij werken met multi-gedisciplineerde monteurs, die alle facetten van het vak beheersen. Hierdoor kunnen we niet alleen snel en efficiënt te werk gaan, maar doen we dit alles tegen concurrerende prijzen. Wij verzorgen graag het onderhoud aan uw bedrijfsdeur, ongeacht het merk of type. Dit doen we door een onderhoudsplan op te stellen dat precies past bij uw behoeftes, wensen en het type bedrijfsdeur. Informeer naar onze onderhoudstarieven of vraag vrijblijvend een concept onderhoudscontract aan. Ook wanneer u een bestaand onderhoudscontract heeft lopen, nodigen wij u uit contact met ons op te nemen voor een prijsopgave.

REPARATIE

Vakkundig en snel geholpen. Heeft u schade aan uw bedrijfsdeur, doet de elektrische bediening het niet meer of is er een onderdeel stuk gegaan? Dan wilt u uiteraard dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Bij schade aan uw deur kunnen onveilige situaties ontstaan, zodat snelheid en vakkundigheid geboden is. Wij staan altijd voor u klaar met een deskundig advies en lossen het probleem graag snel voor u op.

Onderhoud en reparatie van bedrijfsdeuren overheaddeuren

ONDERHOUD GARAGEDEUREN

Snel, efficiënt en tegen aantrekkelijk tarieven

Om zo lang mogelijk van uw garagedeur te kunnen genieten, heeft deze tijdig onderhoud nodig. Vergelijk uw garagedeur maar met een auto; om de veiligheid te blijven waarborgen, de levensduur te verlengen en het functioneren optimaal te houden, is het verstandig regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Periodiek onderhoud is uiteindelijk vaak voordeliger dan een grote reparatie aan uw deur, die voorkomen had kunnen worden door eerder ingrijpen. Cobusson werkt uitsluitend met multi-gedisciplineerde monteurs, die zowel service-, reparatie- als onderhoudswerkzaamheden verrichten. Dit gecombineerd met de voordelen van onze relatief kleine en flexibele organisatie, zorgt ervoor dat we onze prijzen aantrekkelijk kunnen houden.

Vraag vrijblijvend een onderhoudscontract aan. Informeer naar onze onderhoudstarieven of vraag vrijblijvend een concept onderhoudscontract aan. We vinden altijd een oplossing die past bij uw wensen en behoeftes.

REPARATIE

Altijd bereikbaar. Een garagedeur behoort te allen tijde naar behoren te werken. Heeft u schade aan uw garagedeur, doet de elektrische bediening het niet meer of is er een onderdeel stuk gegaan? Bij schade aan uw garagedeur kunnen onveilige situaties ontstaan, dus dient het probleem zo snel mogelijk opgelost te worden. Neem in zo’n geval dan ook direct contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar om u van advies te voorzien en u snel en vakkundig te helpen.