U bent hier > Home > Over Cobusson

Crawford Normstahl bedrijfsdeuren

OVER COBUSSON

Klaas Feenstra: ‘Bij Cobusson bedrijfs- en garagedeuren helpen wij iedereen even graag bij het vinden van de beste oplossing’.

In november 2000 werd Cobusson bedrijfs- en garagedeuren opgericht. In Maart 2017 is Cobusson overgenomen door Klaas en Monica Feenstra. Klaas : De technische kennis heb ik in de praktijk opgedaan als monteur voor Cobusson en enkele andere leveranciers, Ook de praktische ervaring die ik in eerdere technisch commerciële functies heb opgedaan, en de jaren lange ervaring als verkoper/adviseur komen nu dagelijks goed van pas. Daarbij vinden Klaas en Monica het erg leuk om met mensen om te gaan, als adviseur voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Of het nu gaat om een particulier op zoek naar een garagedeur of een zakelijke klant die een groot bedrijfspand wil gaan bouwen waar meerdere, grote bedrijfsdeuren in komen, Wij helpen iedereen even graag bij het vinden van de beste oplossing.

PRACHTIG PLEKJE

Cobusson is vanaf het begin gestaag gegroeid. Inmiddels werken wij bij Cobusson met een leuk vast team. Daarnaast werken wij al jarenlang samen met enkele vaste ZZP-ers. Sinds maart 2017 is Cobusson verhuist naar Grou, een bedrijfsgebouw waar alle ruimte is voor de verschillende werkzaamheden; een grote loods voor opslag en reparatiewerkzaamheden, een ruime, moderne showroom en een kantoor. Klanten kunnen bij ons gratis parkeren voor de deur, dit om onder genot van een kopje koffie/thee onze mooi ingerichte showroom te bezoeken.

 

NIEUWE SHOWROOM

Tijdens de overname hebben we besloten om te investeren in een nieuwe showroom op een meer centralere locatie. Hierdoor kunnen wij nog sneller onze klanten bedienen. In onze nieuwe showroom kunt u alle garagedeuren en bedrijfsdeuren, tegen scherpe, concurrerende prijzen bekijken. Wij helpen u natuurlijk graag bij het uitzoeken van de juiste deur. Wanneer we zelf producten kopen, kiezen we over het algemeen voor de beste kwaliteit tegen een gunstige prijs. Vooral bij producten met een lange levensduur is kwaliteit van groot belang. Ook na een aantal jaren is het product dan nog bijna als nieuw. Dit geldt ook voor de door ons geleverde garagedeuren en bedrijfsdeuren. Een product dat wij van harte aanbevelen uit persoonlijke ervaring

 

JUISTE KEUZE

De keuze is voor ons en onze klanten erg belangrijk. Want hoe mooi is het om een tevreden klant te hebben. Waar we ook erg blij van worden, is de uitspraak die wij regelmatig horen van onze klanten als wij ze een aantal maanden na de aanschaf van een garagedeur of bedrijfsdeur weer spreken. “Dit is de beste aanschaf die wij het afgelopen jaar hebben gedaan!” Of na een grote onderhoudsbeurt aan een deur van heel wat jaren oud “Hij loopt weer als nieuw!” Daar doen we het voor, dat is het resultaat waar we elke dag naar streven.

Aarzel niet om onze showroom te bezoeken. U krijgt dan een goed overzicht van de verschillende mogelijkheden die er zijn als het gaat om garagedeuren of bedrijfsdeuren. Ons advies is onder genot van een kopje koffie/thee altijd gratis. Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Hartelijke groeten, Klaas en Monica Feenstra