U bent hier > Home > Bedrijfsdeuren

Crawford Normstahl bedrijfsdeuren
Crawford Normstahl bedrijfsdeuren
Crawford Normstahl bedrijfsdeuren

BEDRIJFSDEUREN

Of het nu gaat om uw opslagruimte, werkplaats, boerderij,logistieke centrale of showroom; een bedrijfsdeur moet vooral voldoen aan een aantal praktische voorwaarden. De bedrijfsdeuren van Cobusson komen tegemoet aan alle eisen en wensen van ondernemers die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogstaande, veilige en duurzame deur met het nodige gebruiksgemak.

Crawford Normstahl bedrijfsdeuren

Autoland Van den Brug

DE KEUS IS AAN U!

De mogelijkheden zijn met een Cobusson industriedeur ongekend. Zo zijn ze leverbaar met diverse railsystemen en kan er uit diverse vormen van beglazing gekozen worden. Ook is een laagdrempelige loopdeur mogelijk, om zo het voetgangersverkeer te optimaliseren. Afhankelijk van de grootte van de deur bepaalt u zelf of u kiest voor een elektrische motor, kettingtakel,of een eenvoudige handbediening. Cobusson bedrijfsdeuren zijn zonder meerprijs in 20 standaard kleuren te verkrijgen. Tegen een geringe meerprijs zijn alle RAL- of NCS-kleuren leverbaar.

VEILIG EN ISOLEREND

De industriedeuren van Cobusson beveiligen met unieke paneelverbindingen tegen ingeklemde vingers en zorgen voor complete thermische isolatie. Alle vensters kunnen met een kras- en weerbestendige beglazing tegen een stootje. De 42 mm dikke panelen zorgen voor een optimale isolerende werking. Dit zorgt voor het nodige comfort, maar ook voor een kostenbesparing, doordat u minder energie verbruikt.

MONTAGE

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij het maken van een keuze voor de juiste bedrijfsdeur. De monteurs van Cobusson hebben veel ervaring met het monteren van bedrijfsdeuren. Of het nu gaat om een enkele deur of een project van vijftig deuren, Cobusson zorgt voor een vakkundige projectbegeleiding en perfecte montage.

Crawford Normstahl bedrijfsdeuren

Crawford Normstahl deuren bij Douma Staal in Sneek

COBUSSON BEDRIJFSDEUREN

Cobusson bedrijfsdeuren worden in Nederland geproduceerd. Alle deuren worden altijd speciaal op maat voor u gemaakt. Cobusson bedrijfsdeuren zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, (standaard)kleuren en met diverse soorten beglazing. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij het maken van een keuze voor de juiste bedrijfsdeur. Cobusson heeft veel ervaring met het monteren van bedrijfsdeuren. Of het nu gaat om een enkele deur of een project van vijftig deuren, Cobusson zorgt voor een vakkundige projectbegeleiding en montage. In de onderstaande brochure vindt u meer informatie over de Cobusson bedrijfsdeuren.