U bent hier > Home > Garagedeuren van top kwaliteit > Luxe-Line openslaande garagedeuren

LUXE-LINE OPENSLAANDE GARAGEDEUREN

DE PERFECTE OPENSLAANDE GARAGEDEUR!

De Luxe-Line-Twin openslaande garagedeuren zijn de perfecte openslaande garagedeuren met de uitstraling van een traditionele openslaande garagedeur, zonder de nadelen. Iedere Luxe-Line-Twin garagedeur wordt speciaal op maat vervaardigd van duurzame materialen, zoals aluminium en hoogwaardig verzinkt staal. Uw Luxe-Line-Twin openslaande garagedeur is daardoor nagenoeg onderhoudsvrij. De 40 mm dikke stalen sandwichpanelen bieden een optimale isolatie die de kou buiten houdt. De rubberen afdichtingsprofielen sluiten de naden perfect af en maken uw Luxe-Line-Twin garagedeur tochtdicht.

KLASSIEK OF TOCH MODERN?

U kunt zelf kiezen aan welke kant u het loopdeurdeel wilt hebben. Naar wens kunt u de Luxe-Line Twin garagedeur ook met asymmetrische deurdelen bestellen voor een nog grotere doorgang. Voor uw veiligheid kan de Luxe-Line-Twin garagedeur uitgevoerd worden met 5-puntsvergrendeling. De Luxe-Line-Twin garagedeur kan uitgevoerd worden in diverse designs, structuren en kleuren. Klassiek of modern; de Luxe-Line-Twin garagedeur kan altijd perfect aangepast worden aan uw wensen.

cobusson-header-19

MEER INFORMATIE.

Voor een eerste indruk kunt u de brochure van de Luxe-Line-Twin garagedeur downloaden via de blauwe knop aan de rechterkant van deze pagina. De beste manier om te bepalen of de Luxe-Line-Twin garagedeur is wat u zoekt, is om de garagedeur te komen bekijken in onze showroom. Wij vertellen u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en opties.